Hoppa till innehåll

GRÖN STÄMPEL

Under eftermiddagen idag så tog mamma Ida till equiterapeut Mari. Och hon var superfin, grön stämpel rakt igenom. Inget att fixa denna gång. Jag hade det på känn, Ida var superfin när jag red i helgen och likaså när jag longerade henne innan skolan imorse. Skönt!

Oftast finns det något att fixa, men då & då brukar både Palle & Ida glida igenom utan anmärkning. Jag brukar känna på mig innan ungefär vart det ska landa, jag har ju haft båda mina hästar i flera år nu, oftast kan jag läsa av dem bra.

Stort tack till mamma som ordnade med både dagens besök hos equiterapeuten samt Palles besök i fredags❤️

Jag & Ida på tävling tidigare iår.
Publicerat iAllmäntHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *