Hoppa till innehåll

MIN TRÄNINGSRESA!

Min huvudsakliga träning och motion tidigare i livet har bestått utav ridning & stalljobb. Det är först på senare år som jag har börjat träna mer aktivt. Jag har väl egentligen bara haft träning som ett riktigt intresse i ca 3,5 år. Jag hade tränat i perioder innan det, men det var inget riktigt intresse då. Nu vet jag att jag fast, på riktigt.

På det viset så är jag en nybörjare på området. Jag menar, tänk en person som bara ridit i 3,5 år. Det är ju ingenting. Jag har inte heller haft någon röd tråd med min träning egentligen. Det är både positivt och negativt. Genom att testa på mycket så vet jag redan lite om ganska mycket.

Jag vill fortsätta att träna allsidigt. Genom att börja utbilda mig till Hälsocoach så har jag också fått en bättre bild utav vad jag behöver utveckla rent kroppsligt och jag har fått verktyg till att nu kunna göra fler framsteg. En helt ny värld har faktiskt öppnats. Väldigt inspirerande och motiverande!

Det finns mycket jag vill utveckla rent kunskapsmässigt, och det håller jag på och lär mig om hela tiden. Rent fysiskt så vill jag ge mig själv chansen att bli starkare, både när det gäller styrka & kondition. Jag har inte riktigt kunnat ge mig själv den chansen att utvecklas innan, men nu har jag den. Det är verkligen så roligt och jag är så jäkla glad att jag gör detta!

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *