Hoppa till innehåll

PALLE; dagens ridpass!

Mycket riktigt. Ida hade ett sår i ögat. Nu är vi igång med behandling 3 gånger per dag. Det ser redan otroligt mycket bättre ut. Nu ska det bara fortsätta så också (HOPPAS!). Hon är redan trött på att bli behandlad, det är inte lätt. Sen vill jag inte ha mer jox på ett bra tag! Tack på förhand!

Jag har iallafall ridit Palle idag & igår. Det märks att han vilat. Pust & stånk, jobbigt att arbeta sa han. Han vill skjuta på och bli styv i kroppen. Han rätar ut sitt bäcken och vill inte riktigt vinkla in och bära på bakbenen. Lätt att fastna i handen i detta läget, men jag tillät inte mig själv att bli stark, och då blir inte heller hästen stark. En dragkamp är man alltid två om. Istället red jag mycket övergångar och såg till att vara oberoende från min hand för att få honom att hitta sin balans.

Ingen wow-känsla men ett vanligt och viktigt ridpass som kommer leda oss åt rätt håll. Nöjd!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *