Hoppa till innehåll

PALLE; bilder från dagens tävling!

Precis efter avslutad start i 100cm. Nöjda & glada!
Även om det är roligt att tävla så är det alltid lite skönt när en start är över, haha.
I väntan på resultatet… Jag & Palle red i slutet av klassen och gick upp i ledning. Vi behövde bara vänta 3-4 ekipage innan det stod klart att vi vann. Vi tog ledningen med endast fyra hundradelar till godo. Kändes lite extra gött då vi förlorade en seger med exakt samma marginal förra tävlingen. Lite tur ska man ha!
Prisutdelning!
Fina Palle.

Jag är nöjd med rundan i 100cm. Det finns såklart saker att förbättra (som alltid), men på det stora hela en säker och trygg runda. Jag hade sett ekipagen innan och visste ungefär vad som krävdes för att gå upp i ledningen. Jag fick rida på, men jag behövde inte chansa. Omhoppningen passade oss väldigt bra.

Dags att värma upp till nästa klass, 110cm.
Palle kändes väldigt bra från start, så vi skrittade mycket. Ville spara lite extra på honom med tanke på värmen också, men den verkade inte bekomma honom nämnvärt. Han klarar den mycket bättre än Ida.
Sista språnget innan start i 110cm.

110:n var en snabb och i antalet deltagare en stor klass. Jag såg de första ekipagen och visste att jag inte skulle ha med tätstriden att göra. Planen var att rida säkert men hyffsat snabbt. Många felfria rundor i klassen. Jag höll planen, men hade inte riktigt flytet på vissa hinder i omhoppningen. Vi kom lite nära någon gång men han var verkligen med och hjälpte till så fint. Han visste exakt hur det låg till och det märktes att han blivit starkare när han klarade de lite sämre lägena perfekt. Vi slutade på en 8:onde plats i ett startfält över 40 stycken.

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *