Hoppa till innehåll

FELFRITT!

Efter att jag ridit ida igår så anmälde jag oss till en 120-klass idag. Valet föll på att anmäla till en avd. B eftersom att jag & Ida inte startat 120cm sedan slutet av juni. Nästan 3 månader sedan alltså. På dessa 3 månader har jag varit i USA, dessutom klämde vi nyss in en liten ofrivillig vila. Vi är inte så pass igång att vi kan utmana särskilt mycket i en omhoppning. Dagens start var ren träning!

Ida kändes väldigt fin från början. Hade en toppenkänsla faktiskt. Inne på banan likaså. Banan var härlig och välbyggd, men helt klart lite att bita i. Jag var tvungen att fundera något varv extra kring hur jag skulle planera min ritt. Det var 12 hinder, 14 språng. Jag & Ida tog ett par språng på 120cm förra veckan, det kändes lite tungt. Idag flög hon lätt över hinderna. Hon var balanserad, framme, engagerad, glad & fokuserad. Skitfin, och som rubriken lyder så resulterade det i en felfri ritt!

🌟
Ida har fått en egen vägg. Rosett nummer 48 håvade hon in idag. Nästan hälften av dessa rosetter kommer från flerfria ritter och placeringar i 120-125cm😃
Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *