Hoppa till innehåll

STRÄNGA MOT VARANDRA

Idag har alla tre hästar gått. Alla var fina. Lillan var SUPER!!! Hon gick ett kort arbetspass. Mamma & Palle hoppade. Gick jättebra. Ida gick en kort uteritt.

Film på mamma & Palle idag:

Mamma är den som drillas hårdast av mig.

Den röda tråden på mina träningar är balans, rytm och lösgjordhet. Att få ryttaren att förstå och kunna hjälpa sin häst att skapa ett så bra arbete i kroppen som möjligt. Jag är ganska positiv, glad och lättsam. MEEEEN när jag tränar mamma så blir jag då & då riktigt sträng, haha. Hon har det svårast av alla.

Det beror nog på två saker. Det ena är att jag vill så mycket, jag vet att hon är kapabel & kan. Det andra är att jag känner Palle och alla hans knappar så väl. Saker som hon kan tycka är svåra på Palle blir jag lite frustrerad av att se eftersom att det skulle vara så enkelt för mig. Men det skulle också vara enkelt för henne om hon bara gjorde det som jag sa, haha.

Men detta går faktiskt åt båda hållen. Mamma kan vara hård mot mig också. När mamma tycker att jag är för sträng mot henne så försvarar hon sig med att hon faktiskt inte har ridit särskilt mycket. Det hindrar henne dock inte från att tjata på mig😉 Men inte mig emot (oftast iallafall), hon ger värdefull information om hur det ser ut från sidan. Hon vet dessutom hur jag vill att det ska se ut, det underlättar. Vi är båda väldigt överens om hur vi vill att hästarna arbetas.

Även om vi är stränga mot varandra så har vi båda en lättsam och positiv attityd i grunden. Vi har roligt tillsammans och tycker oftast samma sak!

Publicerat iAllmäntHeart PaalPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *