Hoppa till innehåll

JAMESTOWN

Fredag tidig eftermiddag (vår tid) så lämnade vi Niagarafallen. Tidig kväll kom vi fram till Jamestown. Vi fräschade upp oss på hotellet och sedan åt vi på en lokal pizzeria, vilket var en annan släkting till oss favoritpizzeria. Och vad kan man säga. Hon hade rätt. Otroligt god pizza!!! Och då är jag ingen pizza-människa alls. Den såg inte speciell ut på något vis, men den var verkligen supergod.

Det var i Jamestown som våra släktingar som lämnade Sverige kom till. De släktingar som vi är här med och även flera nya (som vi ska träffa idag) ska visa oss runt. Tyvärr är det dock väldigt regnigt och det ska sedan åska & blixtra hela dagen😬

Klockan är strax efter 08:00 när jag skriver detta. Vi ska snart äta frukost. Klockan 10:00 ska vi påbörja vårat utforskande av Jamestown!

Paces Pizza.
Några bilder som jag tog på vägen till Pizzerian igår kväll. Förr var Jamestown en levande och relativt stor stad. Men under senare år så har det tyvärr förfallit och ”dött” ut litegrann som vi fattade det. Vi kommer att få reda på mer om staden och våra släktingar idag.
Publicerat iResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *