Hoppa till innehåll

TRÄNING✅

Idag har jag tränat dressyr för Ulla med Ida & Lillan igen. Två väldigt bra träningar. Utöver det mycket prat kring hur hästarna gått sedan sist, tävlingen med Ida, funderingar, problem och så vidare. Reflektioner om vårat nuläge och vart vi ska.

Ida var först ut. Hon var ÄNNU bättre än sist. En riktig toppenträning. Jag är så nöjd.

Lillan gick också bättre. Våra övergångar har förbättras något enormt på en vecka. Grymt. Vilka galoppfattningar vi gjorde idag!

Meeeeen. Jag & Lillan har fått problem i höger varv🥲 Det är komplext, så jag orkar inte förklara det i skrift. Kändes väldigt tryggt och bra att få Ullas hjälp med det, speciellt eftersom att jag & mamma inte varit överens om hur det ska fixas.

Mamma filmade, men min mobil blev full. Hon fortsatte att filma på sin mobil. Men det duger tyvärr bara för hemmabruk, det blir så dålig upplösning när de förs över till min mobil. Så denna gång behåller jag filmerna för mig själv även om det hade varit kul att visa eftersom att hästarna gick så bra.

Det tar sin lilla tid att träna med två hästar. Idun fick vara ensam i 4 timmar, men det klarade hon galant. Har lite stallfix kvar att göra idag, men annars ska jag ta det lugnt. Jag har jobb framför mig i helgen, så nu är det dags att ladda batterierna inför det!

Publicerat iTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *