Hoppa till innehÄll

đŸŽ‰đŸ„ˆđŸŽ‰

Whoop-whoop! Idag var det dags att rida finalen med laget dÀr vi faktiskt lyckades rida oss till en fin andraplats. Palle var dessutom placerad individuellt igen, 5:a av 28 starter!

Palle har varit placerad individuellt alla fyra omgĂ„ngarđŸ„ł Det har varit stora startfĂ€lt dĂ€r det har varit mellan 28-35 starter och Palle har som sĂ€mst varit 5:a vilket vi blev idag. Dagens ritt resulterade i 65%. Jag tycker att det var en bra ritt, men den höll kanske inte riktigt samma nivĂ„ som de starter vi gjort tidigare. Men det Ă€r ju lite av en smaksak ocksĂ„. Även om poĂ€ngen inte riktigt var det jag hoppades pĂ„ sĂ„ var det ett trevligt protokoll med mycket positiva kommentarer som exempelvis: ”HĂ€rlig uppvisning pĂ„ en hĂ€st med fin energi & mjukhet”. Kan tycka att vissa moment kunde ha fĂ„tt lite mer utdelning poĂ€ngmĂ€ssigt, men pĂ„ det stora hela hĂ„ller jag med domaren. Palle blev nĂ„got laddad idag vilket gjorde att lösgjordhet och bĂ€righet inte var riktigt dĂ€r jag önskade. Det in sin tur ledde till att han var nĂ„got ostadig i kontakten och formen, men det var inte mycket.

Jag & Palle har de tidigare tre omgĂ„ngarna slagit till med 69% och haft vĂ€ldigt solida ritter. Ju fler riktig bra ritter pĂ„ rad, ju nĂ€rmare kommer man den som inte riktigt sitter till 100%. Enkel sannolikhetslĂ€ra, haha. Men jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd med Palle (sĂ„klart) och glad över att samtliga domare haft oss i toppen i dessa fyra omgĂ„ngar🏅

PÄklÀdda och klara, dags att rida fram!
Slutkommentaren.
Nöjda tjejer pÄ prisutdelning!
đŸ’« đŸ’« đŸ’«
Priser!

DÄ var detta lilla lag-Àventyr över. Det har varit spÀnnande tÀvlingsdagar. Jag hade egentligen inga planer pÄ att rida lag. Hade knappt planer pÄ att tÀvla Palle i dressyr alls egentligen. Den enda starten som stod pÄ schemat under vÄrterminen var den start som jag gjorde i den första omgÄngen, och det var bara för att det var sÄ nÀra. Den anordnades nÀmligen av Eksjö. Men det blev ju bÄde roligt och lyckat!

Publicerat iHeart PaalTĂ€vling

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *