Hoppa till innehÄll

🏆

GenomgÄng av tÀvlingsplaneringen ihop med lite morgonkaffe igÄr.

Jag har tidigare nÀmnt att planen Àr att köra pÄ sÄ mycket det bara gÄr med hÀstarna fram tills dess att jag Äker till USA. Vi Äker om 5 veckor. Om allt gÄr som det ska sÄ Àr förmodligen 4 av dessa 5 helger ockuperade av tÀvlingar. Hoppashoppas att allt flyter pÄ och att vi kan hÄlla planen med Palle & Ida. Det Àr ju sÄ lite som kan stÀlla till det tyvÀrr.

Förhoppningen var att trÀna pÄ med Lillan nu. Jag har tid. Mamma har tid. Perfekt vÀder. Men nÀ. Som ni vet var hon lite halt. Bollat och frÄgat om rÄd vilket ledde till att avvakta lite till. I veckan ska vi göra en lite noggrannare check av henne och sedan fÄr vi se vad vi kÀnner efter det. Hon visar ingenting i hagen, sÄ noggrannare check bestÄr av longering pÄ ridbana och/eller lÀtt ridning dÀr för att se om hon kÀnns 100% eller om det Àr nÄgot som fortfarande stör ögat.

Hovis var hÀr för lite drygt en vecka sedan men det gav tyvÀrr ingenting. Jag tÀnkte att jag skulle fÄ svar svart pÄ vitt genom att dra av skorna och longera för att se om ojÀmnheten berodde pÄ skorna. Det Àr första gÄngen hon har skor i livet. Dagen som hovis kom var hon dock ohalt. Vi drog av skorna och undersökte allt noggrant men kunde inte hitta orsaken i hoven (vad vi tror i allafall). SÄ skorna fick faktiskt Äka pÄ igen efter att vi kontrollerat hovarna.

Eftersom att Lillan ÀndÄ Àr sÄ pass bra och har blivit bÀttre sÄ har vi valt att ha lite is i magen. Visar det sig att nÄgot kvarstÄr fÄr vi Äka och kolla upp henne för att se om det Àr nÄgot som hon mÄste ha medicinsk hjÀlp med.

Publicerat iAllmÀnt

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *