Hoppa till innehåll

Dag: 20 oktober 2024

FIN⭐

Fem dagars vila för Lillan på grund av tidsbrist i veckan. Pigg idag, men hon använde sin energi till att fokusera & lyssna på mig. Hon är som lugnast när vi jobbar med bommar i galopp. Poletten har trillat ner. Lustigt det där. Innan var det svårast. Nu har vi istället problem med att ta tyglarna efter att vi pausat. Då laddar hon igång och det slår över lite. Det måste vi träna på. Så nöjd med henne idag!

Lämna en kommentar

SMART

I fredags var jag & Zacke på stand up. Vi kollade på Johanna Hurtig Wagrell. Hon turnerar med showen ”SMART” och det är hennes första soloshow. Vi har lyssnat mycket på hennes podd som handlar om true crime innan, men det var första gången som vi såg henne i egen hög person. Det var toppen!

Lämna en kommentar

SÖNDAG

Igår var jag iväg på jobb hela dagen, men idag är jag ledig. Eller ledig & ledig. Jag behöver bokföra idag så att inte berget växer sig för stort😬 Vi är duktiga på att göra lite & ofta, men nu har vi halkat efter litegrann. Det skulle gjorts tidigare i veckan men det har inte hunnits med. Förhoppningsvis får vi det gjort i kväll.

Jag började iallafall min dag med att släppa ut hästarna. Sedan åkte jag till ridbanan och byggde om lite. Hade träning i fredags för ett ponnyekipage, så jag ändrade om lite avstånd så att det ska passa mina hästar igen.

I skrivande stund är klockan strax efter 09:00. Vi får besök av Zackes familj & släkt om en liten stund. Jag ska umgås med dem ett tag och sedan ska jag & mamma göra stallet samt rida.

Medans jag smuttat på morgonkaffet så har jag & mamma hunnit med lite planering gällande nästa vecka över telefonen. Veckan som är nu har vi inte kunnat samköra så mycket, men nästa ser bättre ut. Så händer det inget oförutsett så borde vi få till bra träning för samtliga hästar under kommande vecka. Hoppas verkligen på det. Veckan efter det sedan, 44, kommer att bli svårare igen pga mycket happenings. Det är lite logistik och planering som ligger bakom hela hästkarusellen, haha!

Gårdagens arbetsplats var på Solvikens Vandrarhem & Konferens. Jag masserade deltagarna på en Yogahelg🧘‍♀️
Lämna en kommentar