Hoppa till innehåll

Dag: 18 oktober 2024

FREDAG

Halloj allihopa!

Idag är det fredag och jag har lite gott & blandat på agendan. Jag ska iväg och massera på bortaplan i helgen. Jag var på samma event förra året, roligt att de vill ha mig tillbaka. Så idag måste jag skriva ner en lista och förbereda allt det som jag behöver ha med mig🤓 Det betyder att jag bland annat behöver ta en vända in till min massagesalong i stan och hämta hem lite grejer.

I övrigt så ska jag hålla i två träningar idag. En på förmiddagen, och en på eftermiddagen. Ett storhästekipage, och ett ponnyekipage. Storhästekipaget blir en ny bekantskap för mig.

Jag hoppas att jag ska hinna rida en utav mina egna hästar också. Jag red Ida igår, så jag tror att jag tar Palle idag. Jag har anmält oss till en ny tävling, så det vore bara bra om vi fick till ett arbetspass.

I kväll ska jag & Zacke iväg på stand up i Jönköping. Det ska bli roligt!

Jag vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer att ha i helgen då de fortfarande jobbar på schemat inför helgens jobb. Men jag HOPPAS att jag hinner att rida Lillan på söndag. Jag & mamma har jobbat omlott, så hon har tyvärr vilat efter dressyrträningen som vi red i måndags. Mamma har bara ridit ett pass under veckan hittills, och då hinner jag inte riktigt med. Men Palle & Ida har hunnits med och jobbat på bra under veckan!

Hoppas att allt är bra med er. Hörs snart igen!

Lämna en kommentar