Hoppa till innehåll

Dag: 24 september 2024

💚SALLAD💚

Sallad ändå. Jag älskar sallad. Går att variera in i oändligheten. Och det går att göra mycket åt gången. Detta är pasta blandat med pesto, fläskytterfilé, paprika, spenat & gurka. Toppar sedan med olivolja, vitvinsvinäger och balsamico. Bon apetit!

Lämna en kommentar

”What seems impossible today will one day become your warm-up”

Några klipp på Ida från 2,5 till 6 år som hon är på de sista klippen i den första videon. Klart det funnits svårare stunder, men jag fick verkligen LETA för att hitta de fails som finns med i videon. På det stora hela så har vi stadigt och lugnt jobbat oss upp år för år. Det har varit och är en väldigt angenäm och rolig resa.

Alla resor är olika. Vissa är lätta, andra är svårare. Men även på okomplicerade resor som med Ida finns det små ”bumps in the road” och det är dessa som ni kan se på filmen.

Och nu är hon 9 år. Hon har vunnit upp till 115cm. Placerad upp till 125cm. Debuterat 130. Fina fina häst!🤎

Tänk att hon skulle bli så fin. Eller jag visste det faktiskt hela tiden. När jag såg Ida på film första gången så älskade jag hur hon tog sig an hindren. Men det ska göras också. Det är många år utav utbildning, och hästen ska gilla sitt jobb.

Det var nog egentligen bara när hon var 4 år som jag tvivlade. Hon var så ”slingrig”. Inte så konstigt när man är så ung såklart, men ändå. Jag minns att jag undrade hur det skulle utvecklas. Jag kan ju avslöja att hon inte alls är slingrig längre utan känns stadig som en traktor🤣

Lämna en kommentar