Hoppa till innehÄll

FIIIIN!đŸ’«

Lillan var superfin under gÄrdagens ridpass. Det Àr ingen slump att passet innan detta var en dressyrtrÀning för Ulla. Det Àr otroligt vilken skillnad det kan göra.

Lillan var stressad och jĂ€ktig förra gĂ„ngen vi hoppade, det kĂ€ndes svĂ„rt. Men igĂ„r satt allt igen. Hon kom tillbaka till det lugn som vi annars har hittat och haft under flera av de ridpass som vi haft med bommar & smĂ„ hinder under den senaste tiden. SĂ„ himla skönt! IgĂ„r hoppade vi dessutom studs för allra första gĂ„ngen. Ganska kul verkade Lillan tycka😃

Ni som kÀnner mig vet hur ALLERGISK jag Àr mot hÀstar som springer i obalans och stress mot hinderna. Det leder bara till problem förr eller senare, dessutom Àr det en obehaglig situation för hÀsten. Steg 1 Àr hÀsten SKA vara avspÀnd och ha förtroende för mig & uppgiften. Om hÀsten inte har det sÄ kan den inte anvÀnda sin kropp rÀtt. Och anvÀnder den inte sin kropp rÀtt sÄ trÀnar jag den till att göra fel. SÄ enkelt Àr det.

Hursomhelst. Det var sÄ roligt att steg 1 faktiskt funkade igÄr. Att Lillan kÀndes glad, lugn och sjÀlvklar. Dessutom första gÄngen över denna typ utav serien och första gÄngen över studs. Heja oss!

Publicerat iKĂ€llhults Spotless

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *