Hoppa till innehåll

Dag: 29 augusti 2024

CHECKAR UT!

Nu är klockan 17:00 och jag checkar ut för denna vecka. Imorgon är jag ledig eftersom att planen var att tävla🙃 Istället ska hästarna ridas på hemmaplan, det blir bra det också. Ser fram emot det. Och efter det så är det stadsfesten som gäller!

Ida börjar se bra ut i sitt knä (hoppas hoppas). Det kanske blir en lätt jogg för henne imorgon. Hon har vilat i ungefär 1,5 vecka nu. Hon har dock kunnat gå i hagen som vanligt. Om hon känns ok och kan sättas igång nu vilket jag hoppas på så kommer det bara att krävas några ridpass innan vi är tillbaka igen. Känns dock en smula för tätt med tävling redan nästan helg vilket egentligen var vår nästa tävling. Hoppas verkligen att det flyter på sedan, finns inte så många tävlingar kvar för mig att rida😬

Lämna en kommentar

JUSTERAT👌

Älskar att bygga om på ridbanan. I går kväll justerade jag litegrann. Vände på något hinder. Gjorde en tvåkombination där jag haft den lilla serien med bommar. Snart dags att bygga om hela kalaset, men det fixar jag nästa vecka.

Vi har inte jättemycket hindermaterial, men jag försöker att bygga så väl som det går. Markbom på de flesta hinder och någorlunda genomtänkt. Om orutinerade hästar ska hoppa så offrar jag ett hinder eller två för att kunna rama in de hinder som kräver det. Man kan undvika en hel del missförstånd genom att bygga smart och göra det enkelt för de som har mindre rutin.

🙏😍
Lämna en kommentar