Hoppa till innehåll

TYYYYYYYYPISKT!!!

Det går troll i att jag ska tävla Palle!!! Förra tävlingen fick jag stryka på grund utav att jag fick en känsla av att han var lite ofräsch. Vi är nu anmälda till en tävling på fredag, men det kommer inte heller att gå.

Hade egentligen viljat göra fler starter under samma tävling i helgen, MEN det sammanfaller med Eksjö Stadsfest. Jag prioriterar hästar och tävling över det mesta, men Eksjö Stadsfest har blivit en sådan helg där jag avstår från att tävla och går in 100% för att umgås med Zacke & mina vänner.

Jag tänkte att jag skulle hinna starta på fredagen, ingen starttid var satt när jag anmälde, jag tog lite för givet att jag skulle hinna starta 100 cm innan kvällen. Men nej. De startar tävlingsdagen vid 16:00 (!!!). Det betyder att jag skulle starta vid ca 18:00. Samma tid som jag ska befinna mig på förfest till just stadsfesten. Vilken tabbe av mig. Jag kommer tyvärr att behöva göra en avanmälan. Så jäkla tradigt och typiskt.

Jag & Palle skulle ha hoppat imorgon för att genrep lite. Nu blir det förmodligen mamma som får hoppa honom istället. Hon behöver varje träningspass som de kan få, speciellt om de eventuellt ska debutera i 80cm. De har ju tävlat 70cm innan, men tävlingar som har den höjden är väldigt begränsade. 80cm finns på de flesta lokala tävlingar.

Något annat som är tråkigt är att jag får avstå nästa tävling med Ida också. Hon har varit/är svullen i ett knä. Stor förbättring och har hela tiden gått åt rätt håll. Så förhoppningsvis fortsätter det så. Viktigast är som alltid att hon blir helt bra. Det kommer alltid nya roliga saker & tävlingar.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *