Hoppa till innehåll

LILLAN; dagens ridpass!

Idag joggades Lillan. Lite kort i rocken efter gårdagens förträffliga ridpass. Dessutom ordentligt med blåst och lite regn när vi skulle rida. Busväder!

En gnutta trött idag och ville springa på lite. Hon orkade inte riktigt bära upp sin kropp och dök ner lite i handen. En kort ridpass fick duga (det var också tanken från början). Ändå flera väldigt fina sekvenser, kändes dessutom som att hon uppskattade att få galoppera runt när hon kommit igång lite i kroppen. 

För ett halvår sedan hade jag avstått ett ridpass i dagens väder eftersom att det ledde till lite ”för mycket i hennes huvud” som jag var osäker på hur jag skulle hantera. Hon har trots lite för mycket vila denna sommar gjort stora framsteg både fysiskt & psykiskt. Känns som att vårat partnerskap börjar att växa fram på riktigt nu. Ni vet när man börjar kommunicera med varandra och inte bara pratar förbi varandra. 

Hon är lite ovårdad just nu🙈 Manen har fått växa fritt. Känns onödigt att fixa till. Skyddar ju mot insekter och hon går ju ute väldigt mycket. Vi får snygga till henne lite senare i höst istället.
Duktig tjej💖
Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *