Hoppa till innehåll

PALLE; dagens ridpass!

Igår sladdade vi och byggde om på ridbanan igen.
Palles uppgift idag.

Palle jobbade på fint under dagens ridpass! Vi fokuserade på galoppen idag och att skapa ett bättre arbete där. Kom en bit påväg under vårat förra ridpass, idag ytterligare två snäpp bättre💪

Red mycket övergångar mellan trav & galopp. Mycket varvbyten. Jobbade också över bom, kryss, bom på böjt spår i galoppen. Fick till det riktigt bra ett par gånger där han verkligen bar sig själv på det böjda spåret samtidigt som han kändes rund, avslappnad, kraftfull och engagerad. Bingo! Så nöjd med honom och vårat ridpass idag.

Skulle gjort samma sak på Ida. Tyvärr var hon svullen i ett knä. Hoppas att det inte är något allvarligt✊ Det har regnat här och det känns nästan som att det händer någonting med någon häst så fort marken blir hal. För 1,5 vecka sedan när det var såhär blött förra gången så blev Lillan lite ojämn i bak. Det verkade dock som att det gick över snabbt, hoppas hoppas! Jag joggade henne i måndags och då var hon fin igen. Känns hon bra nästa ridpass också så trappar vi upp till normala ridpass igen.

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *