Hoppa till innehåll

Dag: 9 augusti 2024

NU TAR JAG HELG

Massagestudion har varit välbesökt i veckan😃 Det har varit min mest intensiva vecka hittills. Väldigt roligt, men med det sagt så ska det bli väldigt skönt med helg även om den kommer att innebära jobb den också. Jag har en hel del bokföring att ta tag i, men det får bli imorgon. Jag ska också rida en ”jobb-häst” för fjärde gången i helgen, det ser jag fram emot!

Det är roligt att få rida lite andra hästar och hålla i några träningar vid sidan av massagen. Älskar att träffa nya ekipage och förhoppningsvis hjälpa dem framåt. Känner mig allt mer bekväm i att hålla träningar också, övning ger färdighet. Jag är alltid väldigt säker på hur jag vill gå vidare i hästen och ryttarens utbildning. Men det ska också läggas fram och förmedlas på ett pedagogiskt sätt. Det är en konst att hålla i bra träningar.

Nu ska jag ta tag i hästarnas boxar. Mocka & förbereda inför kvällen. Som tur är så får jag hjälp av mamma för att spara lite på axeln. Så glad över att det ändå funkar att massera och rida. Stalljobb & träning är det enda den avsäger sig. Jag har fått mycket hjälp i veckan av både mamma & Zacke, tack!

Lämna en kommentar