Hoppa till innehåll

Dag: 7 augusti 2024

HOPPE-ONSDAG

Go kväll. Klockan är i skrivande stund strax efter 22:00. Jag har precis kommit hem och klämt i mig en sen middag. Så kan det gå ibland.

Idag har det varit en intensiv onsdag. Först jobb. Sedan sladda banan och bygga om. Tur att jag & mamma hjälptes åt, det tar allt sin lilla tid. Jag älskar vår ridbana, kan bygga om och fixa lääänge. Men det hade vi inte tid med idag.

Jag hoppade sedan Lillan, mamma hoppade Palle. Två jättebra ridpass. Efter det packade vi ihop och for på hoppträning med Ida.

Jag & Ida tränade för en ny tränare idag, kändes väldigt bra. Nu är målet att hinna med och prioritera ett par träningar, det behövs!

Känns bra att vi hunnit hoppa alla 3 hästar idag. Och att alla tre var fina. Superkul!

Mamma & Palle tidigare idag.
Lämna en kommentar

LÅNGVARIG SMÄRTA

Jag måste tipsa er om ett litet digitalt häfte som handlar om långvarig smärta. Det är gratis att ladda ner. Klicka bara på länken nedan:

https://smartguiden.wordpress.com/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaw5CgCNn6BelkJlmjfk-YWnuS4vhBTTfBqB_d95UOA6tOKFoxcJIu3jsk_aem_hKnKv-mZ6vz_8itO8lbU5A

Långvarig smärta är väldigt vanligt. Många tror att något är allvarligt fel och ”måste fixas till”. Det är bra att utesluta att det inte är någon okänd underliggande sjukdom eller tillstånd, men i många fall i just långvarig smärta så är det faktiskt inget ”fel” trots att det känns som det. I häftet ovan har de samlat mycket av den information som vi känner till kring detta.

Lämna en kommentar