Hoppa till innehåll

UPDATE

Tänkte att jag skulle uppdatera er litegrann om vad som hänt idag och vad planen är framöver.

Idag började jag min dag med att knåda!💆‍♀️ Sedan åkte jag hem och red Ida. Vi galopperade på fälten! Lite konditionsträning helt enkelt. Jag har spanat in en tävling om ca 2 veckor som jag helt klart kan tänka mig. Dags att få igång oss båda så att vi förhoppningsvis är redo tills dess. Jag har också bokat in oss på hoppträning nästa vecka! *Peppar peppar* så har det ändå känts okej att rida och massera med min knasiga axel. Hoppas det fortsätter så🙏 Efter det så höll jag i en träning här hemma, väldigt roligt!

Imorgon kommer hovis under förmiddagen. Efter det planerar jag att åtminstone två av hästarna ska ridas. Tanken är att hoppa/rida bommar på både Ida & Lillan någon gång under helgen. Palle ska joggas. Han har fått ta det lite lugnt eftersom att jag inte tyckte att han var riktigt 100. Mamma joggade honom i tisdags, då så allt tipptopp ut. Förhoppningsvis fortsätter det så.

Juste. Imorse uppvisade Idun en kraftig hälta i ett bakben. Ville bitvis inte ens stödja på benet. Vi hittade ett skärsår i tassen. Inte särskilt djupt, men tillräckligt stort för att göra ganska ont. Hon har nästan bara varit inne idag för att inte slita på såret. Hon har varit lugn och sovit hela dagen. Blir eventuellt en liten tur med bilen i kväll för att hon ska få se lite annat och få en aktivitet. Hon älskar att åka bil!

Har ni kollat på OS förresten? Jag har inte hunnit se så mycket. Varit fullt upp med jobb, hästar & hund. Stor tumme upp till expertkommentator Mats som kommenterar dressyren. Mats har tidigare tävlat Grand Prix-dressyr och jobbade under många år som elitsamordnare för dressyren på Svenska Ridsportförbundet. Han är utbildad fyrstjärnig internationell domare i dressyr och är känd av ridsportpubliken som speakerrösten under Sweden International Horse Shows dressyrklasser. Det var lärorikt och intressant att höra hans kommentarer. Vilket lyft! Dessutom var det fin kemi mellan han och den andra kommentatorn Henrik.

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Malin Malin

    Stackars Idun! Hoppas hon kryar på tassen!
    Jag är vanligtvis ett stort fan av Henrik men tycker att han babblade på onödigt mycket och hade större fokus på att hitta flashiga meningar än att faktiskt kommentera vad som hände/info om ekipagen. I princip allting han sa blev så himla utdraget och jag ville bara att han skulle komma till sin poäng. Petronella var gillade jag dock väldigt mycket! Hon gjorde ett otroligt bra jobb att berätta orsak och verkan för allting. Lyssnar gärna på henne igen, men Henrik, nja haha.

    • Tack, nu är den nästan helt läkt🙏 Jag tyckte att Henrik var kul, speciellt i dressyren. I hoppningen kan jag hålla med om att en del utav det han sa blev lite utdraget. Håller med om att Petronella var duktig😀⭐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *