Hoppa till innehåll

Dag: 19 juni 2024

SAMMANFATTAR DE SENASTE DAGARNA:

Måndag: Jag jobbade under dagen. Passade på att komplettera min trossamling på Lindex mellan två kunder. Nu har jag tillräckligt många inför USA. På eftermiddag/kväll var tanken att rida. Men världens skyfall + åskoväder drog in. Det var bara att ställa in. Jag & mamma hann precis mocka klart och få in hästarna i uteboxarna innan ovädret nådde full kraft. Skönt! Istället för att rida så passade jag på att tvätta upp det sista inför USA samt bokföra.

Tisdag: Hästar & ridning på morgon/förmiddag och sedan jobb på eftermiddagen. Jag red Lillan och mamma red Ida. Lillan var verkligen superfin. Vi trappade upp lite till i vår igångsättning och galopperade mer än vad vi gjort de tidigare ridpassen. Mamma har inte ridit Ida på evigheter, men de kom bra överens. Mamma tyckte att Ida utvecklats sedan hon red henne förra gången, roligt!

Onsdag: En riktig hästdag. Hovis under förmiddagen. Sedan hoppade mamma Palle, jag trimmade Ida. Efter det red jag Merry. Alla hästar mycket fina!!!

Imorgon är det torsdag och då blir det en riktig jobbdag. Jag jobbar hela dagen lång och efter det planerar jag att träna ett pass själv. Det är det som kommer att hinnas med. Sista jobbdagen innan semester & USA😱

Fin men kall kväll häromdagen.
Lämna en kommentar