Hoppa till innehåll

Dag: 16 juni 2024

🎉🥈🎉

Whoop-whoop! Idag var det dags att rida finalen med laget där vi faktiskt lyckades rida oss till en fin andraplats. Palle var dessutom placerad individuellt igen, 5:a av 28 starter!

Palle har varit placerad individuellt alla fyra omgångar🥳 Det har varit stora startfält där det har varit mellan 28-35 starter och Palle har som sämst varit 5:a vilket vi blev idag. Dagens ritt resulterade i 65%. Jag tycker att det var en bra ritt, men den höll kanske inte riktigt samma nivå som de starter vi gjort tidigare. Men det är ju lite av en smaksak också. Även om poängen inte riktigt var det jag hoppades på så var det ett trevligt protokoll med mycket positiva kommentarer som exempelvis: ”Härlig uppvisning på en häst med fin energi & mjukhet”. Kan tycka att vissa moment kunde ha fått lite mer utdelning poängmässigt, men på det stora hela håller jag med domaren. Palle blev något laddad idag vilket gjorde att lösgjordhet och bärighet inte var riktigt där jag önskade. Det in sin tur ledde till att han var något ostadig i kontakten och formen, men det var inte mycket.

Jag & Palle har de tidigare tre omgångarna slagit till med 69% och haft väldigt solida ritter. Ju fler riktig bra ritter på rad, ju närmare kommer man den som inte riktigt sitter till 100%. Enkel sannolikhetslära, haha. Men jag är väldigt nöjd med Palle (såklart) och glad över att samtliga domare haft oss i toppen i dessa fyra omgångar🏅

Påklädda och klara, dags att rida fram!
Slutkommentaren.
Nöjda tjejer på prisutdelning!
💫 💫 💫
Priser!

Då var detta lilla lag-äventyr över. Det har varit spännande tävlingsdagar. Jag hade egentligen inga planer på att rida lag. Hade knappt planer på att tävla Palle i dressyr alls egentligen. Den enda starten som stod på schemat under vårterminen var den start som jag gjorde i den första omgången, och det var bara för att det var så nära. Den anordnades nämligen av Eksjö. Men det blev ju både roligt och lyckat!

Lämna en kommentar