Hoppa till innehåll

UPP & NER

Det har varit upp och ner med hästarna denna vecka.

I tisdags åkte jag och mamma till ridhus med Palle & Lillan. Lillan promenerades i ridhuset medans jag red Palle. Mot slutet av ridpasset så snubblade han till med vad jag tror var vänster bak, och efter det så var han inte riktigt ren. Kanske är detta början på slutet, kanske är det nu hans vänster has gör sig påmind… Han har fått vila sedan dess, jag har undersökt honom lite vilket inte gav något särskilt. Vi får se hur han ser hur ut när jag kan röra lite mer på honom igen.

I onsdags åkte vi till ridhus igen. Jag red både Lillan & Ida, båda var mycket duktiga!

I fredags, alltså igår, åkte vi återigen till ridhus. Jag red Lillan & Ida igen. Båda mycket fina och duktig ännu en gång.

På fredag kväll, ca 20:00, hör jag ett jäkla liv utanför huset. Dundrade hovar och gnägg. Jag fattar direkt att någon eller att alla hästar rymt. Jag rusar ut och det är Lillan som är lös. Hon har nästan panik och rusar runt i mörkret. Palle & Ida rusar som galna i hagen. Det krävdes hela familjen för att vi skulle få in Lillan i stallet för att sedan kunna få in de andra. Det säger ju sig självt att rusa runt i panik är som att be om skador. Det var verkligen inte det som Palle behövde göra… Eller de andra två hästarna heller för den delen. Kan ju gå hur illa som helst!!

Hursomhelst, idag är det lördag och jag & Ida har varit på öppen bana. Hon var riktigt fin och det gick jättebra att hoppa. Film kommer!

Fina Ida innan dagens öppen bana!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *